Saltimbocca har sin oprindelse i det italienske køkken og tilberedes traditionelt af kalveschnitzel. Når Claus Holm fortolker saltimboccaen sker det med udgangspunkt i vildtkød - stadig i selskab med den markante salvie, den syrlige vin og salte parmaskinke. Resultatet er gastronomi, hvor farver, dufte og smag forenes i en fantastisk fortolkning af den italienske klassiker.
Ingredienser
3 personer
Sådan gør du
Kødet vendes i peber og salvie og brunes i gryden. Derefter tilsættes løg, gulerødder og hvidløg sammen med halvdelen af skinken og snaps samt saft og skal fra citronerne.
Hæld vand ved retten, så kød og grønt lige dækkes. Lad det simre under låg i ca. 25 minutter – det må ikke koge. Tilsæt derefter most eller vin. Rist det sidste parmaskinke og smag retten til med friskhakket salvie, citron, salt og peber.
Vildt Cassoulet "Saltimbocca" med salvie, citron og parmaskinke
/Default.aspx?ID=2288&newsid=83&PID=16494&M=NewsV2&Action=1