Kokken Claus Holm lærer landmænd fra 'Landmand søger kærlighed' at lave en romantisk middag. Denne gang landmanden Nicklas.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom de 2 kyllingebryst i et fad. Lægges på en bund af persille og løg. Kom lidt vand ved. Steges i ovnen ved 180 grader i ca. 15-18 minutter.
Skæres i tern på 3x3 cm, når de er stegt.
Ingredienser
Sådan gør du
Sprøjt formene med olivenolie og kom butterdejen forsigtigt i. Tryk bunden ned og klem overskydende dej af.
Bages ved 180-200 grader i 8-9 minutter. Pas på, at dejen ikke brænder på.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist smørret af og tilsæt mel. Tilsæt mælken imens du pisker - må ikke brænde på i bunden. Tilsæt citron og fond.
Smages til med salt, peberrod og peber.
Sovsen skal være tyk og cremet.
Sådan gør du
Skal op i sovsen og vendes rundt med kyllingen. Smages til og så skal sokkerne danses af .-)
Kom fyldet op i de friskbagte tarteletter, drys med persille og pynt med rå asparges og ærteskud.
Sådan gør du
Piskes tyk på maskine. Vendes med 2 dl fløde, der er pisket luftigt.
Kom creme i bunden af et flot glas, top så med müsli, kokus og bær - creme - müsli - kokus. Drys med lakrids og så én gang til.
Top med creme og masser af chokolade og mynte.
Mænd, mad & kærlighed - Afsnit 4: Nicklas
/Default.aspx?ID=2288&newsid=231&PID=16494&M=NewsV2&Action=1