Gris er det perfekt at braisere - speciel nakken, da den er fyldt med saft og kraft, der bare venter på at blive braiseret frem. I kombination med den syrlige stikkelsbær-marmelade og den markante estragon er du klar til at servere en virkelig velsmagende ret efter et par timer i ovnen.
Ingredienser
4 personer
Sådan gør du
Kødet smøres med marmelade. Gulerødder og hvidløg lægges på estragonen. Krydr kødet og tilsæt væske. Lad det simre i bradepanden i ovnen ved 180 grader i min. 2 timer. Hold øje med væsken, for det må ikke tørre ud. Når kødet er mørt piskes lidt smør i den sidste væske, og der tilsættes friske krydderurter. Krydr med salt og peber.
Kartofler og rødder anrettes i bradepanden og bages med i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min., eller til de er møre og sprøde. Pensl med HOLM Røget olie og drys med HOLMs Den pivfrække kværn til slut.
Braiseret nakkekam med stikkelsbær-marmelade på estragon
/Default.aspx?ID=2288&newsid=70&PID=16494&M=NewsV2&Action=1