Kære venner - 2018 er ved at være slut og det blev året hvor jeg kom med 2 nye kogebøger og min egen tv-serie. Har nydt hvert sekund og nu skal vi feste.
Så er Holm igen røget i køkkenet og tænker at vi skal da spise sammen igen i år rundt om på Fyn. Det ville glæde mig usædvanligt meget, og mit lille kokkehjerte ville boble af glæde, hvis jeg kunne få lov til at lave din middag i år.
Jeg anbefaler lidt vino til så kan du selv smutte ud og finde det og så en lille tekst til hver ret.
Når du kommer og henter her på adressen Skovvang 23 i Svendborg imellem kl. 11 og 13, så står jeg klar med lidt snack, vino og godt humør.
Hos mig kan man få fra 1 person og ellers op af.
Du får en lille tegning med hjem og husk jeg spiser den samme menu derhjemme og bliver også fuld, så det skal nok gå det hele.
Jeg er blevet lidt ældre siden sidst og tager ikke så mange ind mere og bliver på Fyn, derfor kun udlevering i Svendborg. Jeg falder sgu i søvn og det synes min unge kone ikke er så fedt.
Grillet rød tun, mango og agurk samt sprødt pancetta.
Blinis med koldrøget laks og løgrum i dild.
Vinforslag: Cava eller Champagne eller det du har lyst til – Bobler får Holm til at danse.
Ovnbagt torsk med røget salt, baconkiks, æblekål, syltede beder og kold sennepscreme.
Vinforslag: Riesling eller bobler til.
Holms hummer panini - Hummersuppe med chili, ingefær, hvidløg og hummerklo-dogs, hvis du har været her før ved du hvad der sker.
Dansk oksemørbrad fra grill, timiansmør, trøffelsky, kartoffelmash med salvie og hasselnødder samt stegte gulerødder og lidt syrlige æbler.
Vinforslag: Barbaresco.
Chokoladekage by Holm - med fudge, moussecreme, vilde kakaospåner, brændte appelsiner og hertil Grand Marnier creme.
Vinforslag: Et glas frodig portvin.
Prisen er 500 kr. pr. gæst og du får også brød med!